Érettségi felkészítő képzésünk regisztrációja. Kérjük, a jelentkezési lapot értelemszerűen kitölteni. Ez alapján történik az elbírálás a felvételire és az online képzési regisztrációra. A regisztráció elküldése után SMS-ben kap tőlünk tájékoztatást a beiratkozással kapcsolatban.

CSAK A MEGADOTT IDŐPONTBAN VAN LEHETŐSÉG BEIRATKOZNI !

Amit a jelentkezéskor megad idősávot, abban az idősávban jelzünk vissza időponttal. Amennyiben az adott napon nem jelenik meg, a következő napra töröljük a jelentkezési igényét és töröljük a rendszerből, azaz egy nappal később már nem tud beiratkozni a képzésekre, nem áll módunkban fogadni !!!

FIGYELEM!

Ha valaki jelentkezik, és nem jön el mások azonnal a helyükre lépnek. Olvasd el a leírásokat, ne a beiratkozáson lepődj meg az alábbiakon:

- Az érettségi előkészítés pénzdíjas, az "Érettségi felkészítés árak" menüpontban minden részlet megtalálható
- Beiratkozásra hozni kell minden korábbi bizonyítványt, személyes iratokat és a regisztrációs díjat
- Amennyiben a kapott időpontot nem mondja le legalább 24 órával a megjelenés előtt, úgy foglalási díjat vagyunk kénytelenek felszámolni az Új PTK. VI. könyve alapján, ami legfeljebb a fizetendő díj (regisztrációs díj) 20 %-a lehet, amit lakcímre számlázunk és 8 napon belül nem érkező fellebbezés esetén hatályossá válik.

 

Érettségi képzés - Jelentkezési Lap


Egy éves érettségi weboldala védett tartalommal 2017 - egyeveserettsegi.hu - //

^