Az érettségi felkészítő képzés árai Forintban szerepelnek és minden esetben lehetőség van részletfizetésre is, illetve egyéni megoldások is szóba jöhetnek ha valaki csak úgy tudja elszámoltatni a felkészítés összegét.

Érettségi felkészítés árak

Az érettségi felkészítési díjak tartalmazzák az érettségi vizsgák díját is.

 Egy éves képzés (2019 májusi érettségi)

Díja: 600.000 Forint egy összegben vagy 550.000 Forint legfeljebb 9 részlettel (100.000 Forint regisztrációs díj és 9 x 50.000 Forint).

Jelentkezés folyamatos, vagy amíg a helyek be nem telnek!

Regisztrációs díj: 100.000 Forint
(A regisztrációs díj a teljes képzési díjból jön le, a maradék 450.000 Forintot 9 részletben lehet fizetni; részletenként 50.000 Forint)

( MINDEN bizonyítvány kell, ahová iskolába járt, azok is, amik esetlegesen nem lettek befejezve, és onnan is kell törzslap másolat, ahová csak néhány hónapot járt. Ha nincs bizonyítvány, akkor törzslap másolatot kell kérni. Ha időközben megszűnt az iskola, akkor a területileg illetékes önkormányzat irattárából lehet törzslap másolatot kérni! ) Az esetleges KÉK fedelű szakmunkás bizonyítvány mellé kell az évközi bizonyítvány is!! Az OKJ-s, csak szakmát adó bizonyítványok nem kellenek. Bármely okmány, vagy bizonyítványok hiányában nem tudunk felvetetni senkit.

 

Egy éves érettségi weboldala védett tartalommal 2017 - egyeveserettsegi.hu - //

^