Érj el igazi változást az életedben és jelentkezz már most az egy éves otthoni érettségire és tanulj stresszmentes környezetben!

Tanulj  otthonról kényelmesen és online segítséggel készülj fel a vizsgákra. Felkészült tanáraink mindenben a segítségedre lesznek

Élvezd ki az otthoni felkészülés gyümölcsét és vizsgázz sikeresen egy év alatt az érettségi a kezedben lesz.

Miért is az egy éves érettségi? 


Iskolánk alapvető hivatása, hogy a naprakész tudáshoz vezető utat elérhetővé tegye. Ezt Iskolánk egyfelől a középiskolai érettségi képzésen belül, másfelől a korrepetációs felkészítésekkel (rövid ciklusú képzések által) teljesíti. Már sokadik éve küldetésünk az érettségi felkészítő képzések tökéletesítése egy illetve két éven belül. Felkészült tanáraink és tételesen kidolgozott tananyagaikkal "csak a lényeg" alapján egyszerűsítik a felkészítés menetét és rövidítik le az érettségi felkészülési időt. Mivel hetente 2 alkalommal kötelezzük az iskolai előadásainkon való részvételt, és ebből hetente 1 szombati napon kötelezzük a korrepetációs felkészítésen való részvételt, ezt sajnos néhány tanuló úgy értelmezi, hogy lehet lógni ebből a suliból is; -De jó előre szólunk, hogy ez nálunk nem így működik!! Nagyon komolyan kell venni, hiszen az iskolába járás, az előadásokon való részvétel, nagyban megalapozza az érettségihez való eljutást.

Célunk


  1. 1.  egyenlő esélyt a tanulásra!
  2. 2.  otthoni, online tanulási lehetőség a tanórák alkalmával rögzített, tanórai anyagok alapján.
  3. 3.  segítsük mindazokat az érettségi bizonyítvány megszerzésében, akiknek nincs túl sok idejük a tanulásra a munka és a család mellett, de mégis kötelezi rá őket a munkáltató!
  4. 4.  iskolánkhoz járó korrepetációs felkészítéseken részt vevő, általunk kiközvetített iskoláknál végzett szakemberek, piacképes ismeretek birtokában szolgálják az őket alkalmazó cégek érdekeit.


Ennek szellemében indítottuk útjára immár 11 éve, a rövidített érettségi képzéseket nyújtó érettségi vizsgára felkészítő tanfolyamainkat, amelyek hazánkban egyedülállóan indultak. 

Rögzített tanórák és az online előadás előnyei:Az összes tanórai előadás rögzítve van, onnantól kezdődően, ahogy Te beiratkoztál a rövidített érettségi képzésünkre úgy a tanév alatt folyamatosan, küldjük neked a rögzített tanórai videós anyagokat, amiket bárhol, bármikor, korlátlan alkalommal megnézhetsz. Soha nem maradsz le semmiről, mert minden egyes órai anyagnak utána tudsz nézni, így ezzel a rögzített videós anyagokkal, akár a vizsgák előtt is vissza tudsz tekinteni, minden addig vett órai témakörre, hátha van olyan, amit elfelejtettél megtanulni idő közben a vizsgákig. Előnye, a rövidített, online érettségi képzésünknek, hogy kényelmes, megfizethető, és a heti 2 napos megjelenés mellett, Ön osztja be az idejét. Ami még nagyon fontos ennél a képzésnél, hogy az online videók segítségével, használja a fejlődést segítő technológiai innovációkat.

Nagyon fontos, hogy törekedj arra, hogy a heti 1 alkalommal megtartandó szombati napokon részt tudj venni a reggel 10 órától – este 19 óráig megtartott korrepetációs felkészítési napon. Nagyon fontos, mivel a heti 1 alkalommal igénybe vett iskolai tanórák alkalmával, semmiképp nem fogod tudni elsajátítani az összes tantárgyi anyagot, mivel az iskolai képzések heti 3 napban vannak levetítve, de mivel ez munka és család mellett lehetetlen, így mindenképp kötelezzük a szombati napokon való részvételt, hogy ott teljes egészében meg kapd a teljes heti anyagot, minden tantári anyagból.

Fontos észben tartani, hogy csak 100 fő hallgató felvételére van lehetőségünk, így ne agyalj annyit, ha jelentkezni szeretnél, mert egy ilyen rövid képzés esetében elképzelhető, hogy 1-2 hónap alatt betelnek a helyek és lemaradsz a képzésről.

Jelentkezésedet a jelentkezés menüpont alatt tudod élesíteni! 


Tekintsd meg érettségi előtti előkészítő képzéseinket végzős hallgatók számára, vagy felkészítő korrepetálásainkat, amik segítenek felzárkózni a kevésbé kompetens tantárgyakból.


 
 

Jelentkezés menete:


  • Olvasd el a tájékoztatókat a weboldalon, hogy sehol ne érjen meglepetés a jelentkezés, beiratkozás vagy a képzés menete folyamán.

  • Ha megtetszik az egy év alatt szerezhető érettségi bizonyítvány gondolata, akkor töltsd ki az oldalon található jelentkezési lapot nagy odafigyeléssel és valós adatokkal.

  • Munkatársaink meg fogják küldeni a jelentkezés helyszínét és időpontját az egy éves érettségi felkészítésnek telefonon SMS üzenetben.

  • A beiratkozásra hozd magaddal személyes irataid és bizonyítványaid és természetesen a regisztrációs díjat a kiválasztott képzésnek megfelelően.

  • Beiratkozás után email üzenetben értesítünk a felkészítő képzések pontos idejéről és a tanagyagokat is itt kapod meg.

 

Nagy előnye ennek a fajta képzésnek, hogy az ember pszichikailag sokkal könnyebben tud tanulni egy megszokott környezetben, és ez nem más, mint az otthonunk. Nem kell otthonról kimozdulni nem kell a saját komfortos környezetünket feladni azért hogy esetleg órákon át buszozunk az iskolába idegen emberek közé, hanem egyszerűen a képzés házhoz jön.

Felmérések bizonyítják, hogy az ember egy megszokott környezetben sokkal fogékonyabb és a megadott feladatokat rövidebb idő alatt végzi el és pontosabban. Az otthonról elvégezhető egy éves érettségi képzésünk célja is az hogy minél könnyebben és komfortosabban tudjon a hallgató tanulni és feladatokat megoldani. Ha bármilyen feladatnál elakadnak, a tanároknak csak írni kell, és azonnal a segítségükre sietnek. Minden tananyagot tételek lebontva kapnak meg így már közvetlen az érettségire készülnek

Egy éves érettségi weboldala védett tartalommal 2017 - egyeveserettsegi.hu - //

^