Speciális tanfolyam 80 ÓRÁS KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI ELŐKÉSZÍTŐ 


Iskolánk által oktatott tantárgyak: MATEMATIKA, FÖLDRAJZ, ANGOL, TÖRTÉNELEM, MAGYAR
 
Tanfolyamainkat engedéllyel rendelkező Iskolai és képzési Intézményekkel leszerződve szervezzük és tartjuk meg, ezért a tanfolyam díját ÁFA nem terheli. Igény szerint szervezzük meg kisebb csoportokban az előkészítőt. 

A képzés nagyon intenzív!


Legfőképpen az érettségi vizsgára felkészítő gyakorló feladatmegoldásokon alapszik. A cél a sikeres érettségi vizsga! A kis csoportos foglalkozásaink által kiemelten nagy figyelmet szentelünk a hallgató és a pedagógus közötti személyes és folyamatos kapcsolattartásra és segítségnyújtásra. Pedagógusaink felkészülten várják minden tanóra alkalmával a hallgatók kérdéseit, olyan témaköröknél, feladatmegoldásoknál, amiket esetlegesen nem tudnak értelmezni.

Rögzített tanórák, videó formában, amit minden hallgatónk megkap az e-mail címére.
A szóbeli és írásbeli próbaérettségin a hallgatók megtapasztalhatják a tényleges érettségi vizsga menetét, szaktanárok által összeállított vizsgabizottsággal, hogy felkészülten indulhassanak a megmérettetésre. A pedagógusaink által kijavított próbaérettségik eredményét minden esetben megkapja, minden hallgató. Nagyon fontos, hogy a kijavított próbaérettségi tesztek eredményeit csak is kielemzett minősítésnek szánjuk, felhívva a hallgató figyelmét az esetleges hiányosságokra.


Engedélyezett tanfolyamaink árai:


Induló tanfolyamaink időpontjai:
szeptember 3.-tól - 2018. december 14.-ig
január 1.-től - 2019. április 12.-ig
80 órás, 10 hetes tanfolyamok (2018/19):


Normál csoport (10-15 fő)

Képzés díja: 85.000 Ft

Regisztrációs díj a 85.000 Ft-ből:

25.000 Ft

Részletfizetés havi lebontásban (3 egyenlő havi részletben)

Havi 20.000 Ft a fizetni való részlet

Az ár a következőket tartalmazza: - kiscsoportos tanórák (maximum 20 fő) - a 80 órás érettségi felkészítő csak 11-12 osztályos tanulók részére ajánlott - a tanfolyami oktatók által kiadott tesztek, feladatsorok, vázlatok, mind rögzítve vannak on-line videóanyagként - érettségiztető pedagógusok tartják a felkészítő tanórákat

- AJÁNDÉK 2x45 perc Írásbeli próbaérettségi (a 80 tanórán felül) - AJÁNDÉK 2x45 perc Szóbeli próbaérettségi (a 80 tanórán felül) - AJÁNDÉK 2x45 perc Függvénytáblázat használati óra vagy Térkép használati óra (a 80 tanórán felül) - AJÁNDÉK 2x45 perc Érettségire való jelentkezéssel kapcsolatos tanácsadás

Jelentkezés emailben lehetséges, majd a feldolgozást követően, emailben megküldünk Önnek 2 időpontot, amikor személyesen be fog tudni iratkozni tanfolyamunkra.

Köszönjük Érdeklődését tanfolyamunk iránt!

 


Egy éves érettségi weboldala védett tartalommal 2017 - egyeveserettsegi.hu - //

^