120 ÓRÁS KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI ELŐKÉSZÍTŐ

(11-12. OSZTÁLYOS HALLGATÓKNAK)

80 tanórás tanfolyamunk! (14 hét).

Középszintű érettségi előkészítő ára (120 tanórás tanfolyam): 85.000 Ft.

KÖZÉPSZINTEN INDULÓ TANTÁGYAK: MATEMATIKA, FŐLDRAJZ, ANGOL, TÖRÉNELEM, MAGYAR

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉGÜNK:

A beiratkozáskor befizetsz 35.000 Ft-ot, majd a fennmaradó összeget 6 egyenlő havi részletben fizeted tovább 15.000 Ft-al.

Az ár a következőket tartalmazza:

- kiscsoportos tanórák (maximum 20 fő)

- a 120 órás érettségi felkészítő csak 11-12 osztályos tanulók részére ajánlott

- a tanfolyami oktatók által kiadott tesztek, feladatsorok, vázlatok, mind rögzítve vannak on-line videóanyagként

- érettségiztető pedagógusok tartják a felkészítő tanórákat

- AJÁNDÉK 2x45 perc Írásbeli próbaérettségi (a 80 tanórán felül)

- AJÁNDÉK 2x45 perc Szóbeli próbaérettségi (a 80 tanórán felül)

- AJÁNDÉK 2x45 perc Függvénytáblázat használati óra vagy Térkép használati óra (a 80 tanórán felül)

- AJÁNDÉK 2x45 perc Érettségire való jelentkezéssel kapcsolatos tanácsadás

 

A szóbeli és írásbeli próbaérettségin a hallgatók megtapasztalhatják a tényleges érettségi vizsga menetét, szaktanárok által összeállított vizsgabizottsággal, hogy felkészülten indulhassanak a megmérettetésre. A pedagógusaink által kijavított próbaérettségik eredményét minden esetben megkapja, minden hallgató. Nagyon fontos, hogy a kijavított próbaérettségi tesztek eredményeit csak is kielemzett minősítésnek szánjuk, felhívva a hallgató figyelmét az esetleges hiányosságokra.  

 

A képzés nagyon intenzív!

Legfőképpen az érettségi vizsgára felkészítő gyakorló feladatmegoldásokon alapszik. A cél a sikeres érettségi vizsga! A kis csoportos foglalkozásaink által kiemelten nagy figyelmet szentelünk a hallgató és a pedagógus közötti személyes és folyamatos kapcsolattartásra és segítségnyújtásra. Pedagógusaink felkészülten várják minden tanóra alkalmával a hallgatók kérdéseit, olyan témaköröknél, feladatmegoldásoknál, amiket esetlegesen nem tudnak értelmezni.

 

Rögzített tanórák!

Nagyon fontos tudni, hogy minden tanóránkról videó és hang felvétel készül, amit minden esetben, minden hallgatónk számára e-mailen átküldünk. Fontos, hogy a videó anyagokat abban az esetben is megkapja a hallgató, ha épp betegség miatt nem tud részt venni a tanórákon. A videók fontossága az, hogy a felvételek megtekintésekor, olyan gyakorlati anyagokra, megoldásokra tehetünk szert, amit eddig nem értettünk, de a videók által megértünk, mivel a videó azt is rögzíti, amikor egy-egy hallgató a számára érthetetlen feladatra rákérdez a pedagógustól és erre a pedagógus elméleti és gyakorlati példával is válaszol. Nagyon sok esetben adnak magyarázatot a rögzített felvételek egy-egy hallgató számára, nagyon sok tantárgynál és témakörnél egyaránt.

A kedvenc táblagépedről és okos telefonodról is visszanézheted rögzített tanóráinkat. Cégünk folyamatosan biztosítja hallgatói számára, hogy rögzített tanórai videóinkat, bárhol, szinte bármivel, akár utazás közben is, akár csak egy közepes mobilnettel is visszanézhesd, hiszen meglepően kicsi adatforgalmat generálnak videóink.

 

Jelentkezési folyamat és időpontok:

Szabad helyeink feltöltése a befizetés és a szerződéskötés után történik meg, és nem az online e-mailes jelentkezés elküldéskor!

Induló tanfolyamaink az évközi vizsgákat és az érettségi vizsgát megelőzően vannak leszervezve, ezzel is segítve a sikeres vizsgákat! Számunkra mindegy, melyik intézménynek vagy a hallgatója, mindenképp felkészítünk a vizsgákra!

 

Induló tanfolyamaink időpontjai:

  1. szeptember 3.-tól - 2019. február 8.-ig

Jelentkezés emailben lehetséges, majd a feldolgozást követően, emailben megküldünk Önnek 2 időpontot, amikor személyesen be fog tudni iratkozni tanfolyamunkra.

Köszönjük Érdeklődését tanfolyamunk iránt!

 

 

 

Egy éves érettségi weboldala védett tartalommal 2017 - egyeveserettsegi.hu - //

^